نام : شاهرخ سالار
نام اصلی : شاهرخ سالار
متولّد : ۷ فروردین ---- در مازندران
وفات : در قید حیات
ملیّت : ایرانی
حوزه فعّالیّت : خواننده
سبک : پاپ
شاهرخ سالار خواننده پرتوان پاپ کشورمان متولّد هفتم فروردین ---- شهرستان شهسوار، مازندران است.
پدربزرگ و جدّش اهل تجریش شمیران بودند و جدّش شاه غلام در صحن امامزاده صالح (ع) آرمیده است.
--»زندگی خصوصی«--
در هفتم فروردین ساعت ۱۰ صبح بدنیا آمد.
او در کودکی و در سنّ ۱۰ سالگی پدرش و در سنّ ۱۲ سالگی مادرش را از دست داد.
--»علاقه به خوانندگی«--
از کودکی علاقه زیادی به خوانندگی داشت و تصنیف ها و آهنگ هایی که پخش می شد را می شنید و با خودش زمزمه و تکرار می کرد تا در ذهنش حک شود.
در کنار دوستان وقتی به سینما می رفت شروع به خواندن می کرد که دوستانش اعتراض می کردند که نخواند ولی از آنجا که علاقه زیادی به خواندن داشت و فقط میخواند تا حفظ شود.
آنهایی که سنّی ازشون گذشته بود وی را تشویق میکردند و میگفتن صدات خیلی قشنگ است و او هم بیشتر تشویق می شد که بخواند.
در سنّ ۱۴ سالگی، احساسش میگفت که صدای خوبی دارد و می تواند بخواند و از این رو شروع به خواندن اذان و نوحه کرد و مورد تشویق زیاد قرار گرفت.
--»مهاجرت به دبی«--
در دوران تحصیلیش وقتی که میخواند مورد تشویق دوستان قرار می گرفت.
بعد از اتمام تحصیلاتش به کشور دبی مهاجرت کرد و چون مدرک فوق لیسانس مهندسی کشتی سازی داشت توانست در کارخانه شیخ برای خود کاری دست و پا کند.
وی با جدیّتی که در کارش داشت سریعترین قایق آنجا را طراحی کرد که خبرش در روزنامه های آن زمان دبی منتشر شد و مورد تشویق قرار گرفت.
شبها که با بچّه ها دور هم جمع بودند و غذا میخوردند او میخواند که باز با تشویق بچّه ها روبرو می شد که میگفتند خوانندگی را بعنوان شغل دوّم انتخاب کن و کاست خودت را ارائه کن.
--»آشنایی با استاد رادمنش«--
مدّت ۸ سالی که در کشتی سازی مشغول بکار بود و در کنارش خوانندگی می کرد در کار خوانندگی حرفه ای شد.
در این مدّت بهترین اتّفاق زندگیش این بود که با استاد بابک رادمنش در دبی آشنا شد و صدای او مورد تآیید استاد قرار گرفت که باعث ایجاد تحوّلی در کار هنری شاهرخ شد.
--»شروع فعّالیّت هنری«--
با تشویق استاد رادمنش اوّلین کاست وی به نام غریب در سال ۱۹۹۴ میلادی به بازار آمد.
آن موقع ریلی بود و با ریل در استودیو دبی خواند، بعد آهنگ گل گلدون رو که استاد رادمنش پیشنهاد دادند را خواند و بعد آهنگ من اینجا تو آنجا را ساختن که بخواند و بعد آهنگ غریب.
در ادامه آهنگ همسفر را که شعرش را از استاد محمّد خوانساری که یکی از دوستانش در ترکیه بود هدیه گرفته بود با آهنگسازی خودش و تنظیم استاد بابک رادمنش اجراء و ضبط کرد.
خدا کنه که با من بسازی نیز کار بعدی بود، در مجموع با ۸ تا آهنگ این کاست روانه بازار دبی شد که بعداً همه جا پخش شد.
این کاست با موفّقیّت زیادی همراه بود و شاهرخ با این آلبوم سر زبانها افتاد.
در مجله های لس آنجلس و روزنامه ها از شاهرخ اسم بردند، خبرنگارها از بی بی سی لندن و از کشورهای دیگر که ایستگاههای رادیویی ایرانی داشتند می آمدند و مصاحبه می کردند و آهنگ های او را در رادیو پخش می کردند.
--»آلبوم مشترک با آغاسی«--
۵ سال بعد در سال ۱۹۹۹ که استاد زنده یاد آغاسی آمده بودند دبی و در هتل بزرگی در دبی شبها برنامه داشتند و شاهرخ هم آنجا مشغول بودند و برنامه اجراء میکردن استاد ایرج ایلقانی آکاردیونیست به مرحوم آغاسی پیشنهاد کردند که با شاهرخ سالار با هم یک کاست بخوانید که زنده یاد آغاسی فرمودند خیلی هم خوبه میخوانیم، که در دبی با تنظیم استاد مجید رضازاده این کاست ضبط شد.
شاهرخ دو آهنگ دیگر از استاد رادمنش که در لندن بود گرفت و خواند، یک آهنگ دیگر عربی بود بنام (گذشت عمرم گذشت) را خواند، آهنگ دیگرش را از استاد سعید مهناویان گرفت به اسم نیاز و خودش اورتورشو ساخت و یک ریتم ۲.۴ که شکل دیگری پیدا کرد و با تنظیم استاد مجید رضازاده بسیار زیبا شد.
--»پیغام استاد مهناویان«--
زمانی استاد عباس قادری به دبی آمد و به شاهرخ گفت که پیغامی از استاد سعید مهناویان برایش دارد، شاهرخ گفت بفرمایید، گفتند: استاد سعید مهناویان گفته اند گلویتان را ببوسم و شاهرخ خیلی خوشحال شد.
این کاست دوّم شاهرخ سالار بود که با زنده یاد آغاسی خواند.
یک روزی زنده یاد آغاسی خطاب به شاهرخ گفتند که کاست ما در دانمارک اوّل شده و شادی زیادی برای ما به ارمغان آورده که بعد از آن دوران سی دی رسیده بود استاد رادمنش در لندن زندگی می کردند، شاهرخ چند تا آهنگ از ایشان خواستند که گفتند باید چند آهنگ جدید بخوانی.
آهنگی که از رادمنش درخواست کردند آهنگی بود به اسم داداشم که به ایشان عرض کردند که ایشان ۱۲ سال است که داداشش را ندیده است.
چون آنها ۲ تا خواهر بودند و ۲ تا برادر و شاهرخ بزرگتر از همه بود مادرم هیچ وقت دوست نداشت آنها از هم دور باشیم.
استاد هم این آهنگ را میسازد و پشت تلفن برای شاهرخ می خواند و اشک از چشمان او جاری می شود.
چند تا آهنگ دیگه از ایشون گرفت و خوند که آن آلبوم شاهرخ به اسم داداشم پخش شد که آهنگ بسیار زیبایی بود، استاد رادمنش به شاهرخ فرموندند که گل گلدون به اسم شما دیگه ثبت شده اگر میخوایید این را دوباره تنظیم جدید کنیم و بخونید و با تنظیم جدید هم خواند که دوباره مورد توّجه قرار گرفت، آهنگ گل گلدون اوّلین بار در ۱۹۹۴ حدوداً ۲۲ سال پیش خواند شده بود و حالا ۲۰۱۶ است دوباره رو آلبوم داداشم گذاشته شد که بیشتر سر و صدا کرد و خواننده های دیگه آمدند و به شاهرخ گفتند که ما هم این آهنگ را بخوانیم و استاد رادمنش اصلاً موافقت نکردند و به او گفتند این آهنگ ها مثل بچه هاتون هستند نباید به دیگران بسپاریدش.
شاهرخ در پاسخ می گوید استاد الان عصر، عصر اینترنت هست و دنیا همه میدونند این آهنگ رو چه کسی خوانده من زیاد معروف نیستیم، استاد میفرمایند نه اتفاقاً خیلی هم معروفی ولی اگر میخواهی یه رقابتی بشه میان خواننده ها بزار همگی بخوانند.
شهرام صولتی بعد آمدنش به دبی دبی به او زنگ میزند که میخواهد او را ببیند و از او خواهش می کند که اجازه بدهد این آهنگ رو بخواند، او در جواب می گوید باید از استاد رادمنش بپرسید، از استاد رادمنش پرسیدند که ایشونم با اصرار شاهرخ موافقت می کند، به این صورت شهرام صولتی این آهنگ را اجراء میکند و شاهرخ قضاوت را به مردم میسپارد و مردم رای به شاهرخ میدهند، ولی استاد از ایشان قول گرفتند که دیگر آهنگهایش را به کسی ندهد که بخوانند چون لوث میشه.
بعد از شهرام یک خواننده دیگر در ایران بصورت غیر مجاز این ترانه را بازخوانی میکند که با استقبال روبرو نمیشود.
--»توجّه«--
این آرشیو به همّت عوامل سایت موزیکستان و با زحمات بی بدیل مدیریت سایت تهیّه و برای دانلود خدمت شما عزیزان عرضه گردیده از کپی برداری بدون ذکر منبع جداً خودداری فرمایید.
دیدگاه ارسال شده است
نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها